CLIC Veel Gestelde Vragen

Heb je een vraag over CLIC? Misschien is je vraag al beantwoord op de pagina ‘FAQ’.

Wat gebeurt er op CLIC?

Op CLIC komen bedrijven, jong talent en beleidsmakers samen om de toekomst van stadslogistiek vorm te geven. Zo is CLIC een campus waar partijen brainstormen, concepten uitdenken, ontwikkelen en testen. CLIC biedt logistieke hubs, bedrijfsunits, kantoren en uitgebreide shared services. Ook wordt er op CLIC niet alleen nagedacht en ontwikkeld, maar er worden ook goederen doorgevoerd van en naar steden als Haarlemmermeer, Amstelveen, Haarlem en Amsterdam. Ook mensen die niet op CLIC werken kunnen de campus bezoeken om er bijvoorbeeld te werken, te sporten of om te eten en drinken.

Welke bedrijven werken op CLIC?

Op CLIC gaan bedrijven uit allerlei sectoren samenwerken om stadslogistiek te verbeteren. Juist het samengaan van een diversiteit aan bedrijven, kennisinstellingen en overheden – verbonden door hun gemeenschappelijke focus op innovatieve stadslogistiek – maakt CLIC speciaal.

Is het mogelijk CLIC te bezoeken?

Op dit moment is de CLIC-locatie nog slechts een open vlakte. Maar iedereen is van harte welkom om de campus te bezoeken zodra de bouw is afgerond. Dan is CLIC vanaf meerdere kanten toegankelijk. Zo loop je vanaf de snelbushalte aan de Schipholweg zo het campusterrein op en kun je CLIC met de auto bereiken via de afslag S106 vanaf de A9. CLIC is ook te bereiken vanaf regionale en lokale fiets- en wandelpaden.

Het bezoekadres van CLIC wordt bekendgemaakt zodra CLIC toegankelijk is voor bezoekers.

Ik wil mijn bedrijf vestigen op CLIC. Kan dat?

Als bedrijf kun je jouw interesse om je op CLIC te vestigen kenbaar maken door een bericht te sturen naar co-create@joinclic.nl. De ruimte is gelimiteerd en het enthousiasme is groot. CLIC vindt het belangrijk dat er een innovatief ecosysteem komt waarin partijen elkaar aanvullen en versterken. Als bedrijf dien je dus ergens in de hele keten van stadslogistiek betrokkenheid te hebben. En je moet natuurlijk de ambitie hebben om de stadslogistiek van de toekomst (samen) vorm te geven.

Ik ben journalist en heb vragen over CLIC. Hoe kom ik in contact met de organisatie?

Voor journalistieke verzoeken verwijzen je graag door naar de perspagina. Daar vind je de juiste gegevens om in contact te komen met CLIC. Deze pagina is alléén voor journalisten bedoeld.

Wie zit er achter CLIC?

CLIC is een initiatief van Somerset Capital Partners en Bohemen.

Geïnteresseerd?
Ben altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van CLIC en schrijf in op onze nieuwsbrief