CLIC De locatie

Hart van de MRA

CLIC is gevestigd op bedrijventerrein Lijndenhof in Badhoevedorp, onderdeel van de Gemeente Haarlemmermeer. Een unieke locatie met ruim 120.000 m2 aan bedrijfsruimte en alle mogelijke faciliteiten, in het hart van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). CLIC is direct gelegen aan de recent verlegde A9 waarachter je de landingsbanen van Schiphol kunt zien liggen.

CLIC is verbonden

Vanaf CLIC zijn Schiphol (6 min) en Amsterdam (10 km) snel bereikbaar en liggen ook Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem om de hoek. De campus is gelegen aan de Connected Transport Corridor (CTC) Amsterdam Westkant. De Connected Transport Corridors zijn een landelijk samenwerkingsverband om het goederenvervoer veiliger, duurzamer en efficiënter te maken door slimme mobiliteitsoplossingen op te schalen.

Bereikbaarheid

 • Per auto

  CLIC is direct gelegen aan afslag 7 van de A9. De campus heeft een zichtlocatie aan de snelweg. Via de S106 heeft het terrein een rechtstreekse toegangsweg richting Amsterdam Centrum. Zowel het oostelijk als het westelijk deel van de campus heeft een eigen toegangsweg met directe opgangen naar de loading docks.

 • Per openbaar vervoer

  In de zuidoost hoek van CLIC is de bushalte Badhoevedorp West waar de snelbus 356R stopt die onder andere richting het slechts enkele kilometers verder gelegen Knooppunt Schiphol Noord gaat. Vanaf hier zijn er vele aansluitingen via verschillende modaliteiten.

 • Per fiets

  Uiteraard is de campus ook goed bereikbaar per fiets. CLIC is aangesloten op de regionale en lokale fietsroutes met directe fietsmogelijkheden richting Badhoevedorp, Amsterdam West, Haarlem en Hoofddorp. De fietspaden lopen zelfs deels door de campus.

 • Per vliegtuig of boot

  Op minder dan 10 minuten afstand zijn luchthaven Schiphol en de Amsterdamse haven gelegen. Dus ook het invliegen van je goederen, werknemers of bezoekers is geen enkel probleem. Vanuit het vliegtuig zijn ze in enkele minuten op het terrein.

 • De MRA heeft alles wat een ideale proeftuin voor het ontwikkelen van stadslogistiek van de toekomst moet hebben.

  En als oplossingen werken in de MRA, dan werken ze ook in Eindhoven, Brussel of Londen...

Metropool Regio Amsterdam

De Metropoolregio Amsterdam is het samenwerkingsverband van de provincies Noord-Holland en Flevoland, 32 gemeenten en de Vervoerregio Amsterdam. Elke gemeente en deelregio brengt kwaliteiten in die het totaal versterken. De kracht van de MRA is de diversiteit, zowel economisch als stedelijk en landschappelijk. De metropoolregio omvat een gevarieerd gebied en strekt zich uit van IJmuiden tot Lelystad en van Beemster tot Haarlemmermeer. De regio beschikt onder meer over twee luchthavens, zeehavens, het financiële centrum van Nederland, de bloemenveiling van Aalsmeer, Media Valley en clusters van creatieve bedrijven. De Metropoolregio Amsterdam behoort tot de Europese top vijf van economisch sterke regio’s. Op MRA-schaal werken wethouders namens hun deelregio binnen de drie inhoudelijke MRA-platforms Economie, Ruimte en Mobiliteit aan de uitvoering van de MRA Agenda. Door de aanpak van onderwerpen op het niveau van de deelregio’s in combinatie te brengen met afstemming op het niveau van de MRA wordt de MRA Agenda uitgevoerd.

Bron: metropoolregioamsterdam.nl

Geïnteresseerd?
Ben altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van CLIC en schrijf in op onze nieuwsbrief