CLIC Beschikbare ruimte

CLIC in vogelvlucht

CLIC heeft een ruim aanbod van logistieke hubs (flexibel in maat, hoogte en inrichting), modulaire bedrijfsruimte met bijbehorende kantoren, moderne kantoorgebouwen die flexibel zijn in te delen en extended stay-faciliteiten met eet-, vergader- en slaapmogelijkheden. Voor ieder wat wils en altijd precies op maat in te richten.

Logistieke hubs

De logistieke hubs zijn gelegen aan de binnenzijde van het terrein, goed bereikbaar vanaf de ontsluitende wegen. Op de kopse kanten zijn representatieve kantoren gepland, gelegen aan een groene zoom. Tevens zijn er kantoorruimtes gelegen in de hubs. De hubs zijn modulair opgebouwd met een variëteit aan units. Doordat units op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, kan aan elke behoefte worden voldaan.

 • Logistieke hubs

  Innovatief ontworpen logistieke hubs die passend gemaakt kunnen worden voor elke wens. Specifiek voor het toevoegen van waarde of combineren van stromen.

 • Kantoren

  Flexibel aanpasbare kantoorruimte gelegen in een aangename groene omgeving.

 • Mobility hubs

  Mogelijkheden om duurzaam elektrisch te laden, veilig te parkeren en 's nachts te beladen.

 • Multifunctionele bedrijfsunits

  Van maakindustrie tot laboratoria, ieder bedrijf kan geaccommodeerd worden in de modulaire bedrijfsunits.

 • Flexibele werkplekken

  Voor medewerkers en bezoekers zijn er flexibele werkplekken om comfortabel te kunnen werken in een relaxte campusomgeving.

 • Horeca

  Op de campus kun je prima eten en drinken in één van de horecagelegenheden. En je ontmoet er je vrienden en collega's.

 • Extended stay

  Het is zelfs mogelijk om op de campus te overnachten. Ideaal voor bezoekers van je bedrijf of medewerkers uit het buitenland.

 • Vergaderfaciliteiten

  De campus biedt volledig verzorgde vergaderfaciliteiten en ook events kunnen hier prima gehouden worden.

 • De realisatie van de campus is in volle gang en de verhuur is nog niet gestart. Maar ben je enthousiast, klikt het en wil je je hier vestigen, laat het ons weten via iaminterested@joinclic.nl. Dan word je straks als eerste benaderd wanneer de verhuur start.

  Welkom bij de CLIC-community!

Kantoorruimte

De kantoorblokken zijn in het hart van de campus gevestigd, in een groene omgeving, met parkeerplekken om de hoek en alle voorzieningen op loopafstand. De kantoren zijn eigentijds en ontworpen met speciale aandacht voor het welzijn van de gebruiker. Ze grenzen aan het centrale ontmoetingsplein, omgeven door faciliteiten, waar iedereen elkaar tegenkomt. Zo staat iedereen op CLIC met elkaar in verbinding.

Bedrijfsruimten

De bedrijfsruimtes met hun eigen, aangrenzende kantoorruimte zijn gelegen aan de rand van de campus. De kantoorruimtes kijken uit op het groene campusgedeelte en kennen een representatieve en uitnodigende entree voor bezoekers en werknemers. De bijbehorende bedrijfsruimtes zijn aan de achterzijde direct gelegen aan het laadterrein voor het logistieke vervoer. Deze gebouwen bieden ruimte aan bedrijven die logistieke stromen afhandelen en behoefte hebben aan specifieke ruimte op maat. De modulaire gebouwen zijn flexibel in te richten, zodat ze ruimte kunnen bieden aan bijvoorbeeld een keuken, laboratorium, werkplaats of een bedrijf uit de maakindustrie.

Mobility hubs

CLIC biedt moderne laad- en parkeergelegenheid op een aantal goed bereikbare en beveiligde plekken op de campus. Deze mobility hubs zijn bescheiden gevestigd in de groene architectuur van CLIC. Toch zijn ze samen goed voor het elektrisch laden en parkeren van (gedeelde) voertuigen. Overdag of ’s nachts: de mobility hubs zijn altijd beschikbaar. Dus zelfs ’s nachts beladen van geparkeerde voertuigen behoort tot de opties. Uiteraard zijn deze laadplaatsen goed beveiligd. CLIC is shared, smart en flexibel. Zo werk je duurzamer, efficiënter en financieel voordelig.

Werk- en ontmoetingsplekken

Op de campus heeft het ecosysteem topprioriteit. Op CLIC ontmoet je elkaar in de eetgelegenheden of op de (flexibele) werkplekken, bezoek je gezamenlijk een seminar in een van de grote vergaderzalen en heb je het uitnodigende ontmoetingsplein. Allemaal gelegen in het groen, met verschillende wandelpaden. Het open karakter nodigt uit om tussen de werkzaamheden door samen een rondje te lopen of met elkaar in de buitenlucht te brainstormen. Op het ontmoetingsplein, in de bedrijfsverzamelgebouwen of in de restaurants komen werknemers, bezoekers en omwonenden samen.

Eet, drink en ontspan

Tussen het werken door kan de CLIC-community samen met zijn gasten terecht bij de horeca op ieder moment van de dag. De horeca op CLIC is ingericht om een prettig verblijf te ondersteunen. Zo zorgen (bedrijfs)restaurants voor de beste voeding op ieder moment van de dag. Daarnaast worden koffiegelegenheden, flexibele werkplekken, een fitnessruimte en andere voorzieningen ingericht. Als lid van de CLIC-community kun je meedenken over welke faciliteiten jij het liefst op je toekomstige werkplek wilt hebben.

Extended stay

Tussen het werken door kan de CLIC-community samen met zijn gasten terecht bij de horeca op ieder moment van de dag. De horeca op CLIC is ingericht om een prettig verblijf te ondersteunen. Zo zorgen (bedrijfs)restaurants voor de beste voeding op ieder moment van de dag. Daarnaast worden koffiegelegenheden, flexibele werkplekken, een fitnessruimte en andere voorzieningen ingericht. Als lid van de CLIC-community kun je meedenken over welke faciliteiten jij het liefst op je toekomstige werkplek wilt hebben.

Geïnteresseerd?
Ben altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van CLIC en schrijf in op onze nieuwsbrief