CLIC Ontdek CLIC

City Logistics Innovation Campus

Dé hotspot voor innovatieve stadslogistiek in het hart van de Metropoolregio Amsterdam. Met zijn slimme energievoorziening, aangename en uitnodigende werkomgeving, geavanceerde data-infrastructuur en duurzame ontwerp zorgt CLIC ervoor dat partijen in de stadslogistiek zowel de uitdagingen van vandaag als die van morgen aankunnen. CLIC is een geïntegreerde, multifunctionele campus waar alle partijen bezig zijn met open innovatie op het gebied van stadslogistiek.

De locatie

CLIC is gelegen in het hart van de metropoolregio, direct aan de rand van Amsterdam en met Haarlem, Hoofddorp en Almere binnen handbereik. Met miljoenen consumenten binnen een straal van slechts 15 km is CLIC de perfecte uitvalsbasis voor het afleggen van de last mile in de MRA.

Download de brochure

Graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Volg de knop hieronder om jouw gegevens achter te laten en wij nemen spoedig contact met je op.

De ruimtes

CLIC biedt een verscheidenheid aan ruimtes:

  • Moderne logistieke hubs variërend in grootte en volledig uitgerust voor professionele bedrijven;
  • Eigentijdse kantoorruimte met veel licht in een inspirerende groene omgeving;
  • Riante verblijfsmogelijkheden voor wie op CLIC wil overnachten.

De campus

CLIC biedt eigentijdse ruimtes in een duurzame omgeving. De faciliteiten maken van CLIC meer dan een plek waar je prettig werkt. Dankzij diverse horecagelegenheden en sportaccommodaties is het er ook in de vrije tijd prettig vertoeven. Bovendien zijn er diverse faciliteiten voor groepsbijeenkomsten en evenementen.

CLIC Campus

Download de brochure

Geïnteresseerd in CLIC? En kom jij graag meer te weten over deze innovatieve campus? Vraag dan meteen onze brochure aan. Volg de knop hieronder om jouw gegevens achter te laten en wij nemen spoedig contact met je op.

Geïnteresseerd?
Ben altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van CLIC en schrijf in op onze nieuwsbrief